Intensivkurs

Dags för körkort? Din dröm och frihet börjar här!

Hos oss tar du körkortet snabbt och smidigt till ett rimligt pris, men alltid innefatta det som behövs för en säker och trygg körning. Centrums Trafikskola är känd för sin intensivutbildning som pågår under 1-2 veckor  med start varje vecka. Vår intensivutbildning har en anpassad utbildningsform som riktar sig både till nybörjare och dem som kört hemma under en tid. Vi har välutbildad personal som effektivt leder dig genom utbildningen till det efterlängtade körkortet på kort tid. Antal körlektioner mer eller mindre beror på din utveckling. Vi människor lär oss olika och behöver olika tid. Du kan delbetla räntefritt upp till 24 månader.

1,5 Veckas intensivkurs

Passar dig som inte har haft tid för att slutföra sin utbildning, och behöver komma bort ett par dagar för att lägga fullt fokus på körkortet. En sån kort intensivkurs krävs att du har goda förkunskaper. Vi rekommendera körkortspaket 1-2 Se prise

2 Veckors intensivkurs

För dig som är nybörjare eller med lite förkunskaper. Tillsammans med dig lägger vi din utbildning utifrån dina önskemål och förutsättningar. Allt förbokas med ett slutprov på trafikverket. Vi rekommendera körkortspaket 3Se priser >

Därför du ska välja oss!

Att ta körkort innebär för de allra flesta en betydande investering. Både vad gäller tid och pengar. Därför gör vi på Centrums Trafikskola vårt yttersta för att göra din väg till körkortet så enkel och prisvärd som möjligt.

Pedagogiskt 

Under årens lopp har vi hjälpt tusentals elever på vägen till körkortet. Våra trafiklärare är välutbildade och pedagogiska, och de är glada att få hjälpa dig med att ta körkort i en alltid lika positiv anda.

Teorihjälp

så fort din del av utbildning är betald kan du börja öva på teorin innan du kommer till oss, i appen finns all teori tillsammans med filmer, bilder instuderingfrpgor interaktiva lösningar och tester för att du ska kunna studera när och vart du vill

 

. Läs mer >

Boende under utbildningen? Teorihjälp

Vi hjälper till med att boka hotell via våra samarbetspartner för 250 kr per dygn. Från hotelet är det en kort promenad till trafikskolan 

En typisk dag under din intensivkurs

Under intensivkursen varvas teori med praktisk körning för att ge dig bästa resultat. En dag under kursen kan se ut så här.
Du börjar dagen med att köra en dubbel lektion på 80 minuter,  Efter lunch kör du ytterligare ett dubbelpass. Därefter ägnar du dig åt självstudier. Vi rekommenderar att du är kvar på trafikskolan och pluggar. Hos oss kan du studera ostört och dessutom kan du oftast fråga någon av oss på trafikskolan om det skulle vara något som du undrar över. 

Om du inte har ansökt om körkortstillstånd, gör det redan idag på länken: 

Klicka här

Intresseanmälan Intensivkurs

Fyll i ditt intressera så ringer vi upp dig för mer info och bokning.
För att vi ska kunna anpassa din utbildning på bästa sätt utifrån dina tidigare förkunskaper är det viktigt att du beskriver dig så tydligt som möjligt. Inga utav våra paket är bindande. Du betalar enbart för det du utnyttjar i ditt paket. Antal lektioner beror på individuell utveckling.
1- vecka och 1,5 veckors intensivkurs krävs goda förkunskaper. 2 veckors intensivkurs krävs ej förkunskaper men antal lektioner beror mycket på hur snabbt du lär dig. 

Rekommenderat Trafikskola 5 år i rad. Se vad andra tycker om oss.