Intensivkurs

Körkort Snabbt och Smidigt

Dags för körkort? Din Dröm & Frihet börjar här!
Centrums Trafikskola är känd för sin intensivutbildning som pågår under 1-2 veckor med start varje vecka. Individuellt schema med uppkörning & teoriprov. Vår intensivutbildning har en anpassad utbildningsform som riktar sig både till nybörjare och dem som kört hemma under en tid. Vi har välutbildad personal som effektivt leder dig genom utbildningen till det efterlängtade körkortet på kort tid.
För dig som har läs- och skrivsvårigheter eller bara vill ha lite extra stöd med teorin, erbjuder vi professionell hjälp tillsammans med lärare.
Väljer du att ta körkort på Centrums trafikskola så kommer det att bli en snabb, effektiv och rolig utbildning.  Vi har många nöjda kunder över hela landet och ett mycket gott utbildningsresultat.
Kvalité till låga priser. Vi erbjuder olika paketpriser. Antalet körlektioner kan naturligtvis ändras efter dina behov.
Du kan delbetala din utbildning räntefritt i upp till 24 månader. För att du skall känna dig trygg med oss se gärna rekommendationer genom att  klicka här.

1 Veckas intensivkurs

Du har bara inte haft tid att slutföra din utbildning, och behöver nog bara komma bort ett par dagar för att lägga fullt fokus på körkortet. En så här kort intensivutbildning kräver att du har goda förkunskaper.

2 Veckors intensivkurs

För dig med lite eller inga tidigare förkunskaper kan vi göra en plan med uppkörning och teoriprov. Utifrån erfarenhet rekommenderar vi vårt körkortspaket 3. Antal körlektioner är naturligtvis väldigt individuell, och vi kan behöva reglera dessa under utbildningens gång.

Professionell hjälp med teorin 

För dig som har läs- och skrivsvårigheter, eller av någon annan anledning behöver lite extra hjälp med teorin erbjuder vi enskilda teorilektioner tillsammans med lärare.

Boende under utbildningen? 

Vi hjälper till med att boka boende via våra samarbetspartner för 200 kr per dygn.

Hur går det till?

När du bestämt vilka veckor som du vill komma på utbildning ringer du eller mejlar oss. Då planerar och bokar vi in allt som hör utbildningen till. Vill du ha tillgång till böcker och teoritester innan kursen går det bra, bara hör av dig så kan vi skicka materialet hem till dig.

 

Om du inte har ansökt om körkortstillstånd, gör det redan idag på länken: 

Klicka här

Intresseanmälan Intensivkurs

Fyll i ditt intressera så ringer vi upp dig för mer info och bokning.
För att vi ska kunna anpassa din utbildning på bästa sätt utifrån dina tidigare förkunskaper är det viktigt att du beskriver dig så tydligt som möjligt för ditt eget bästa. Tänk på att inget av körkortspaketen är bindande. Antal lektioner kan varieras vi reglerare omgående om det behövs.  Tips alltid bra med reservlektioner i början.
1- vecka och 1,5 veckors intensivkurs krävs goda förkunskaper. 2 veckors intensivkurs krävs ej förkunskaper.