Intensivkurs i Norrköping

Kampanjpris på intensivkurs

Körkort på 1-3 veckor

Om drömmen är att snabbt hålla körkortet i handen, då har du hittat rätt! Vi erbjuder intensivkurser som riktar sig både till nybörjare och till de med tidigare körvana. 

Hos oss träffar du välutbildade och engagerade Trafiklärare med många års erfarenhet av intensivkurs som gör sitt bästa för att du ska klara att ta körkort på kort tid.

Varje år hjälper vi ca 500 elever runt om i landet att ta sitt körkort på 1-2 veckor med intensivkurs, du kan också vara en av dem.

Hos oss får du en professionellt planerad utbildning med ett slutprov på Trafikverket.

Självklart anpassar vi din utbildning efter dina önskemål och förkunskaper. 

Låt oss hjälpa dig med rätt upplägg att göra drömmen till verklighet på rekordtid! 

1 – Veckas intensivkurs

Denna intensivkurs vänder sig till dig som övningskört en längre tid och behöver komma bort ett par dagar för att fokusera på körkortet. Här sätts höga krav på tidigare förkunskaper som tex manövrering av bilen och körvana i trafiken.

Vi rekommenderar Körkortspaket S-M

2 - Veckors intensivkurs

Denna intensivkurs vänder sig till dig som nybörjare eller med lite tidigare förkunskaper som behöver ett körkort på ett snabbt och effektivt sätt.
Vi hjälper dig med rätt upplägg hela vägen fram till målet.

Vi rekommenderar Körkortspaket L-XL

Intresseanmälan Intensivkurs

För att vi ska kunna anpassa din utbildning på bästa sätt utifrån dina tidigare förkunskaper är det viktigt att du beskriver dig så tydligt som möjligt. Fyll i din intresseanmälan så ringer vi upp dig för mer info och bokning.

Är du osäker?

Hur går det till?

För att nå målet till körkortet så är det viktigt att du som elev får rätt hjälp och planering inför din utbildning. Vår receptionist är proffs på att hjälpa dig välja rätt upplägg, sedan kommer våra erfarna och välutbildade trafiklärare hjälpa dig genom hela din utbildning. Här nedan beskriver vi steg för steg hur det går till med intensivkurs.

Så här går det till för bokning av intensivkurs

För att vi ska kunna hjälpa dig att välja rätt upplägg så du med största sannolikhet lämnar oss med ett körkort, så vill vi gärna komma i kontakt med dig per telefon. Alternativt om du kommer in till oss för ett avstämningssamtala för mer info. Vi kommer fråga om tidigare erfarenhet, datum för start av utbildning samt om det finns personliga svårigheter som vi kan behöva ta hänsyn till under utbildningen.
På så sätt kan vi rekommendera om du ska boka en eller två veckors intensivkurs, självklart erbjuder vi även längre tid om det önskas. Fyll gärna i intresseanmälan så vi lättare kan göra rätt bedömning.

När du har bestämt dig för att boka din utbildning hos oss, så hjälper vi dig att planera din utbildning efter dina önskemål och förutsättningar. 

Planeringen innehåller alla tider för dina körlektioner, teorilektioner, riskutbildningar och självklart även slutproven hos Trafikverket.

Om du redan har gjort riksutbildningarna kan vi självklart plocka bort dem ifrån ditt paket.

Vi sköter hela bokningen och du får ett komplett schema.
Efter bokning får du all info tillsammans med vårt avtal skickat till dig via mail.

Efter att du har tagit emot mailet med info, schema och avtal ska halva kostnader för din utbildning betalas inom 3 dagar till Swish -nummer 123 435 7661, viktigt att ange elevens personnummer i meddelandet.

Det går bra att komma till oss för kortbetalning.
Vi erbjuder även räntefri delbetalning upp till 24 månader, fråga oss om du har frågor kring delbetalning.
Resterande del av utbildning ska betalas innan du går minus på ditt saldo. 

Tänk på antalet körlektioner varierar naturligtvis efter dina behov och förutsättningar, det kan bli mer eller mindre beroende på din utveckling. Det innebär att om vi anser att du inte är riktigt färdigutbildad, kan du behöva boka in fler lektioner om ditt körprov ska bokas via oss.

Du binder aldrig upp dig när du bokar in en utbildning hos oss. Visar det sig att du inte behöver utnyttja alla körlektioner i din planering, får du självklart en återbetalning för dessa så länge våra bokningsregler följs på ett korrekt sätt.

Centrums Trafikskola använder sig av ett modernt affärssystem som gör att utbildningen för dig som elev blir mycket effektivare och roligare.

Efter att du har betalat halva kostnaden för din utbildning så får du tillgång till din sida där du kan logga in med bank-id på https://elev.centrumstrafikskola.se/login.

Här kan du göra följande

– Läsa teori i körkortsboken och därefter testa dig via obegränsade webbtester. Här har du allt du behöver för att klara teoriprovet.

– Läsa på om alla delmoment inför kommande körlektioner

– Se alla kommande och tidigare bokningar

– Se din utvecklig och historik ifrån tidigare körlektioner.

– Noteringar ifrån lärare efter varje körlektion, så du alltid kan förberedda dig inför kommande körlektioner.

Eller kanske visa det för din privata handledare om du övningskör hemma, på så sätt blir din utbildning mycket mer effektiv.

– Se din historik på alla köp och dina kvitton.

Nu är dags att ta sig till oss. Vi finns ca 10-15 minuters promenad från centralstationen. Om du behöver boende under din utbildning, så erbjuder vi boende från 350 kr per natt via någon utav våra samarbetsparter. I samband med bokning av utbildning kommer du få all information samt kontaktuppgifter till de olika boendealternativen. Bokning och betalning gör du på egen hand direkt till boendet

Alla moment förutom teoriprovet startar på trafikskolan. Behöver du hjälp med att ta dig till teoriprovet på trafikverket, så låt oss veta detta i god tid innan.

Utbildningen pågår under helgfria vardagar med paus under helgen. Du kör ca 2×80 minuters körlektioner om dagen med paus i mellan, 

Mellan dina körlektioner kan du sitta i skolans lokaler och läsa teori, du kan alltid fråga oss om du behöver hjälp med några frågor.
Kommer du i sällskap med en vän som också går utbildningen rekommenderar vi att man åker mycket med varandra, på så sätt blir utbildningen mer effektiv.

Riskutbildning del 1 och del 2 planeras utefter tidigare erfarenhet. 

Varje tisdag kl 17:20 kan du delta på våra lärarledda teorilektioner som ingår i ditt paket.

För att klara teoriprovet är det viktigt att du har rätt kunskap, har du noggrant läst och klarat alla delar i det teorimaterial du fått utav oss kommer du klara kunskapsprovet. 

Teoriprovet består av totalt 70 frågor, men du kan som högst få 65 poäng. Det beror på att 5 av frågorna är testfrågor, och de räknas inte in i provresultatet oavsett om du svarat rätt eller fel på dem.

För att provet ska bli godkänt måste du svara rätt på 52 frågor. Provtiden är 50 minuter och du kan även välja att lyssna på frågorna i provet om du vill, dock enbart på svenska.

Kommer du utifrån och behöver skjuts till och från teoriprovet, så hjälper vi självklart till med det, meddela oss i tid bara.
Glöm inte att ha med dig giltigt ID-kort!

Innan uppkörningen har läraren tillsammans med dig gått igenom alla moment som krävs för att du ska kunna klara dig själv i trafiken på ett tryggt och säkert sätt.

För att kunna genomföra körprovet krävs det att du har ett giltigt och godkänt teoriprov, och att din lärare har bedömt att du är redo inför körprovet.

Innan ditt körprov har du alltid en uppvärmningslektion som startar på trafikskolan. Under dessa 40 minuter ställer du in stol och reglage för att sedan köra en uppkörningssträcka innan ni tar er upp till Trafikverket.

På Trafikverket väntar en inspektör som kommer åka med dig i ca 30 minuter. Under denna tiden ska du visa dina körkunskaper och att du kan klara dig själv i trafiken.

Du kör upp med samma bil som du har övningskört med under din utbildning, vilket kommer minska din stress och nervositet.
Glöm inte att ha med dig giltigt ID-kort!

För att kunna börja övningsköra så behöver du ha ett giltigt körkortstillstånd. Om du inte har det så ska du ansöka om det snarast, det gör du här

Där fyller du i en hälsodeklaration som sedan skickas in till Transportstyrelsen.
I samband med ansökan behöver du även komplettera med en synundersökning, detta kan vi hjälpa dig med om du bor i närheten, annars kan du göra detta hos en optiker.

Ta körkort i den takt du önskar

Detta upplägg passar dig som vill ta körkort under lite längre tid. Du kanske övningskör privat och behöver kombinera med körlektioner hos oss på trafikskolan? Tillsammans med dig lägger vi upp en professionell utbildningsplan efter dina önskemål.

Vi anpassar ditt paket

Spara tid med en intensivkurs i Norrköping

Vi hjälper dig med rätt upplägg!

Hilda och Julia finns i receptionen för att besvara dina frågor och funderingar. De hjälper dig att välja rätt körkortspaket och tillsammans lägger ni upp en planering så du får det bästa upplägget för din utbildning. Självklart finns vi här även för alla våra befintliga kunder och elever så att alla ska trivas och känna sig trygga. Vi strävar efter att alla våra elever ska få känslan av unik service och ett personligt upplägg av sin utbildning.

Behöver du boende under din utbildning?

Bor du utanför Norrköping och behöver boka boende inför din utbildning? Vi samarbetar med tre olika hotell där du kan boka in dig för ett billigare pris. Mer info och kontaktuppgifter till respektive boende kommer i samband med bokning.

Räntefri delbetalning intensivkurs

Mer info om att ta körkort?

Vi rekommenderar dessa paket!

Körkortspaket - 1

11100
9700kr Kampanj
 • 13 körlektioner 40 min
 • Digitalt teoripaket
 • Lärarledda teorilektion
 • Lån av bil till körprov
 • Inskrivningsavgift

Körkortspaket - 2

19640
16100 kr Kampanj
 • 21 körlektioner 40 min
 • Digitalt teoripaket
 • Lärarledda teorilektion
 • Riskutbildning del 1
 • Riskutbildning del 2
 • Lån av bil till körprov
 • Inskrivningsavgift

Vill du se alla våra paket & priser?

Vi rekommenderar dessa paket!

Körkortspaket - 3

23600
20100kr Kampanj
 • 29 körlektioner 40 min
 • Digitalt teoripaket
 • Lärarledda teorilektion
 • Riskutbildning del 1
 • Riskutbildning del 2
 • Lån av bil till körprov
 • Inskrivningsavgift
Populär

Körkortspaket - 4

27200
23000 kr Kampanj
 • 35 körlektioner 40 min
 • Digitalt teoripaket
 • Lärarledda teorilektion
 • Riskutbildning del 1
 • Riskutbildning del 2
 • Lån av bil till körprov
 • Inskrivningsavgift

Vill du se alla våra paket & priser?

Hör gärna av dig!

Du kan även ringa oss!

Dags för körkort?

Kampanjpris
Kampanjpris

 På alla körkortspaket fram till 31/5
Delbetala räntefritt!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?