Körkort Sabbat och Smidigt Intensivkurs 1- 2 Veckor
Intensivkurs för B-körkort Individuellt schema med uppkörning & teoriprov. Väljer du att ta körkort intensivt på Centrums trafikskola så kommer det att bli en snabb, effektiv och rolig utbildning. Vi har lång erfarenhet av intensivutbildning och är proffs på detta, och med många nöjda kunder över hela landet och ett mycket gott utbildningsresultat. Vår intensivutbildning har en anpassad utbildningsform som riktar sig både till nybörjare och dem som kört hemma under en tid. Vi erbjuder olika paketpriser. Antalet körlektioner kan naturligtvis ändras efter dina behov. Ser vi att det går fortare framåt så reglerar vi det omgående.
Du kan delbetala din utbildning räntefritt i upp till 24 månader. För att du skall känna dig trygg med oss se gärna rekommendationer på -> https://www.reco.se/centrums-trafikskola-norrkoping

1 Veckas intensivkurs
Du har bara inte haft tid att slutföra din utbildning, och behöver nog bara komma bort ett par dagar för att lägga fullt fokus på körkortet. En så här kort intensivutbildning kräver att du har goda förkunskaper.

2 Veckors intensivkurs
För dig med lite eller inga tidigare förkunskaper kan vi göra en plan med uppkörning och teoriprov. Utifrån erfarenhet rekommenderar vi vårt körkortspaket 3. Antal körlektioner är naturligtvis väldigt individuell, och vi kan behöva reglera dessa under utbildningens gång.

Professionell hjälp med teorin 
För dig som har läs- och skrivsvårigheter, eller av någon annan anledning behöver lite extra hjälp med teorin erbjuder vi enskilda teorilektioner tillsammans med lärare.

Boende under utbildningen? 
Vi hjälper till med att boka boende via våra samarbetspartner för 200 kr per dygn.
Hur går det till?
När du bestämt vilka veckor som du vill komma på utbildning ringer du eller mejlar oss. Då planerar och bokar vi in allt som hör utbildningen till. Vill du ha tillgång till böcker och teoritester innan kursen går det bra, bara hör av dig så kan vi skicka materialet hem till dig.

 

Om du inte har ansökt om körkortstillstånd, gör det redan idag på länken: https://etjanst.transportstyrelsen.se/extweb/kktillstgrI