Intensivutbildning  1-2 veckor       

För elever med lite eller inga förkunskaper rekommenderar vi vår populära intensivutbildning på 1 till 2 veckor med  teori och uppkörning i slutet av din utbildning. DU kan betala hela din utbildning räntefritt upp till 24 månader.

Vår intensivutbildning för att ta körkort har en anpassad utbildningsform som riktar sig både till nybörjare samt elever som kört hemma under en tid. Vår trafikskola har både utbildningsresurser och lång erfarenhet att klara detta med mycket goda resultat till ett bra pris. Se gärna rekommendationer  https://www.reco.se/centrums-trafikskola-norrkoping

Vi erbjuder olika paket priser, och ingen av våra paketet priser är bindande. Antalet körlektioner kan naturligtvis ändras efter dina behov. Ser vi att det går fortare framåt så reglerar vi det omgående.
du betalar endast för det du behöver utnyttja därför kräver vi  förskottsbetalning endast på halva kostnaden för din utbildning i början.

                                              
1- VECKA INTENSIVKURS!
För en så här kort intensivutbildning sätter vi ganska höga krav på dig. Den vänder sig till dig som övningskört en längre tid. Du har bara inte haft tid att slutföra din utbildning, och behöver nog bara komma bort ett par dagar för att lägga fullt fokus på körkortet.

2 – VECKORS INTENSIVKURS!
För dig med lite eller inga tidigare förkunskaper kan vi göra en plan med uppkörning och teoriprov. antal körlektioner är naturligtvis väldigt individuell. Behöver du fler lektioner än du från början bokat så försöker vi hinna med det innan ditt körprov.

 


HJÄLP MED TEORIN 
För dig som har läs- och skrivsvårigheter, koncentrationssvårigheter eller av någon annan anledning behöver lite extra hjälp med teorin erbjuder vi enskilda teorilektioner. 
Du sitter tillsammans med en lärare och arbetar med teorin på det sätt du vill och så som du lär dig lättast.

Boende 
Vi hjälper till med att boka boende via våra samarbetspartner, 
200 kr per dygn

Hur går det till med internutbildning?
De flesta som går en intensivutbildning brukar klara sitt körkort på väldigt kort tid.
Vi hjälper dig hela vägen med ditt körkort  från start till mål, vi sköter hela jobbet med bokningar, och det som behöves innan teori och körprovet. Vi lämnar och hämtar dig från halkbanan och teoriprov.

Första veckan börjar med ankomst till trafikskolan, där går vi igenom Trafikskolans rutiner, dina körlektioner, mm. Du kommer att köra 2* 80 min körlektioner per dag, eller mindre beror på din tidigare erfarenhet. Mellan dina körlektioner kan du sitta i teorirummet och plugga.
Under andra veckan fortsätter vi med körlektioner, Riskettan, Risktvåan/Halkan. teoriprovet  och körprov.
Ring gärna så berättar vi mer! 011-120 108

.Om du inte har ansökt om körkortstillstånd, gör det redan idag på länken: https://etjanst.transportstyrelsen.se/extweb/kktillstgrI

Boka Här